Національна спілка письменників України вітає з ювілеєм Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки!

0

Дорогі колеги-митці!

Українська пісня – це потужна животворна сила, яка наснажує всіх нас, а також усіх друзів України і перемагає ворога на духовному рівні. Українська пісня стала одним із символів незборимості й незламності української нації. Вона уособила в собі душу українського народу і його споконвічні прагнення до свободи і незалежності. Минають віки, але вона живе й житиме, посіяна в серцях наших нащадків.

Шановні колеги! Вам Богом судилася ця велична й важлива духовна місія: нести у світ живодайне світло й тепло української пісні, яка звеличує Україну, її народ, її драматичну історію, робить нашу країну духовно зміцнілою, потужною, зрілою, а тому безсмертною.

Ви репрезентуєте українське мистецтво не лише в Україні, а й далеко за її межами, спілкуєтеся із всесвітом за допомогою української пісні, яка не має кордонів, бо співочою пташкою назавжди оселяється в серцях тих, хто її колись почув.

Ви виборюєте незалежність України за допомогою української пісні, а Ваш самовідданий труд на благо нашої Батьківщини – це ще один важкий фронт, який сприяє якнайшвидшій нашій Перемозі!

Бажаємо Вам творчої наснаги, наші шановні друзі, мирного неба і якнайбільше вдячних шанувальників!

Будьмо!

Секретаріат Національної спілки письменників України

Фото — Ігор Курилів із солістками хору. Фото: Національний заслужений академічний український народний хор України ім.Г.Верьовки

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я