На Дніпропетровщині відбулась чергова творча зустріч у межах проєкту «Письменник у бібліотеці»

0

У межах регіонального проєкту «Письменник у бібліотеці: знайомтесь» у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці (ДОУНБ) відбулась чергова онлайн-зустріч.

Гостем став Євген Федорович Безус – поет, прозаїк, гуморист, член Національної спілки письменників України, лавреат Міжнародного літературного конкурсу прозових україномовних видань «Dnipro-Book-Fest-2020» у номінації «Прозові твори (романи, повісті)» за роман «Неприкаяні черепки імперії», Всеукраїнської літературної премії ім. О. Кравченко (Девіль), патріотичного літературного конкурсу Дніпропетровщини ім. В. Підмогильного.

Участь у зустрічі взяли колективи 69 бібліотек області. Бібліотекарі мали змогу поспілкуватися з автором, творчість якого дуже різноманітна. Адже з-під пера Євгена Федоровича вийшло чимало віршів як для дорослих, так і для дітей, казок, оповідань, повістей, науково-популярних розвідок про літературу рідного краю. Під час заходу пан Євген зачитав деякі вірші та гуморески зі збірників своєї поезії.

На завершення творчого знайомства з Є.Ф. Безусом бібліотекарі висловили побажання продовжити зустрічі з письменниками Дніпропетровщини.
Директор ДОУНБ Надія Тітова подякувала авторові за змістовну та цікаву розповідь, зокрема, вона сказала: «Ми впевнені, що спогади про незабутній захід, зустріч з активним і енергійним письменником надовго залишить у серцях присутніх тепло і радість від спілкування, бажання прочитати твори не тільки цього автора, а й інших творчих осіб, які своїм талантом прославляють Січеславщину. До нової зустрічі, яка відбудеться у листопаді!»

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я