На Вінниччині визначили переможців конкурсу письменників-фантастів

0

На Вінниччині назвали переможців конкурсу на здобуття Всеукраїнської літературної премії за найкращі фантастичні твори ім. Ігоря Федорова. Про це повідомляє vn.depo.ua з посиланням на ФБ-сторінку керівника обласної організації Національної спілки письменників України Вадима Вітковського. 

У конкурсі брали участь навіть школярі. 

«Оскільки хороших фантастичних творів на конкурс імені Ігоря Федорова надійшло цього року дуже багато і важко було визначити переможців, журі вирішило відзначити грошовими преміями лише найкращі твори у двох вікових групах — старшій (Олександр Меньшов, м. Херсон, оповідання «Принцип тригера») і молодшій (Софія Федорова, м. Хмільних Вінницької області, учениця 9-го класу, оповідання «Шовковиця»), а на решту грошей преміального фонду видати гідні твори учасників окремою книгою, що стане їм усім, кільком десяткам, нагородою. Також вирішено нагородити учасників конкурсу книгами фантастики Ігоря Федорова і почесним відзнаками»,  – повідомляє Вітковський. 

Нагадаємо, вінницький письменник-фантаст Ігор Федоров, у пам’ять про якого проводиться конкурс, помер п’ять років тому, а в листопаді 2018 року оголосили про заснування щорічної літературної премії для фантастів-початківців

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я