«Польща – Україна: спільнота письменників»: презентація нової літературознавчої книжки Тетяни Трофименко

0

6 квітня (четвер) о 19:00 за польським часом у Кракові, в рамках міжнародного літературного проєкту Спілки письменників Польщі та Національної спілки письменників України «Польща – Україна: спільнота письменників» відбудеться творча зустріч з українською літературознавицею Тетяною Трофименко.

Тетяна Трофименко – кандидатка філологічних наук, літературознавиця, літературна критикиня з України (Харків).

Викладачка курсу «Сучасна українська література» Українського Католицького Університету (Львів).

Авторка книжок «#Окололітературне. Усе, що ви хотіли знати про сучасну українську літературу» (Харків, Vivat, 2019) і «Усе, що ви хотіли знати про українську літературу. Романи» (Харків, Vivat, 2022).

Має багато публікацій на теми української літератури Середньовіччя й Бароко, української літератури 1920–30-х років і сучасного літературного процесу.

На зустрічі поговоримо про тексти класичні та сучасні, про різні дискусії та перегляд канону, уплив російсько-української війни на літературний процес та про все, що ви хотіли знати про українську літературу.

Модератор зустрічі – куратор проєкту «Польща – Україна: спільнота письменників» поетеса Юлія Бережко-Камінська.

Долучитися до заходу можна й онлайн на сторінці Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Oddział Kraków у фейсбуці за адресою: https://www.facebook.com/SPPKrakow.

Адреса: салон Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Oddział Kraków, Kraków, ul. Kanonicza 7.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я