Письменник і волонтер із Житомира Мартин Якуб оживив герби українських міст

0

Письменник та волонтер із Житомира Мартин Якуб реалізує проєкт «Як би виглядали герби наших міст в реальності». Нова серія візуалізації створена заради допомоги ЗСУ.

Старт візуалізації гербів розпочався 3 лютого.  Про це митець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Задумав нову серію. «Як би виглядали герби наших міст в реальності». Перший, ясно діло шо, Житомир. Буду потихеньку робить. Якщо вам подобається те, що я роблю, скиньте пару гривень на ЗСУ», — йдеться в повідомленні.

11 лютого автор повідомив про закінчення свого проєкту з гербами українських обласних міст.

«Це було не просто. Не завжди все вийшло так, як я хотів. Але принаймні цей проєкт дає змогу трошки краще вивчити нашу Батьківщину. Давайте зробимо це загальнодоступним. У мене до вас прохання. Якщо ви з одного з цих міст або вам є що про нього сказати, прошу напишіть під фотографією міста — за що ви його любите? І що варто там подивитися? Ну і традиційно прошу розповсюдити пост поширеннями та вподобайками. Не забувайте, будь ласка, донатити на ЗСУ. На будь-які фонди та збори, яким довіряєте. Або на мою банку, де я купую корисні речі на 3 окрему танкову Залізну бригаду», — резюмував мартин Якуб.

Посилання для допомоги ЗСУ на Монобанк.

Фото: фейсбук Мартина Якуба

Письменник Мартин Якуб активно популяризує авторів доби «Розстріляного відродження». Спочатку він за допомогою штучного інтелекту створив світлини цих літераторів і організував виставку, яка вже об’їздила чимало українських міст та побувала за кордоном. Також створив календар «Титани двадцятих» на 2024 рік із фотографіями авторів того періоду. Всі кошти від продажу йдуть на допомогу ЗСУ.

Паралельно з цим письменник взявся за створення сайту, присвяченого авторам «Розстріляного відродження». 

zhzh.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я