Побачила світ книжка Олени Федіної «З денця до серця»

0

Літературне надбання Дніпропетровщини поповнилось новою книжкою в універсальному дизайні «З денця до серця» Олени Федіної, дитячої письменниці, членкині літературної секції для дітей та юнацтва «Джерело» при ДОО НСПУ.

Книга вийшла друком у Львові, у Ресурсному центрі освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами  Національного університету «Львівська політехніка» (кер. Почесний Амбасадор Львова, доктор філософії Оксана Потімко) одночасно двома шрифтами: пласким та шрифтом Брайля.

З текстів дітки з особливими потребами зможуть дізнатись про українські річки, відчути на дотик їхніх мешканців (малюнки у спеціальному тисненні), знайти справжні українські скарби, прослухати аудіоверсію у виконанні авторки – все це стало можливим через турботу Олени Федіної про дітей з особливими освітніми потребами, а також завдяки конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині-2021», який щороку проводить департамент освіти і науки Дніпропетровської ОДА.

Перемога в конкурсі, який відбувся за сприяння Дніпропетровської обласної державної адміністрації, надала можливість дослідження річкової екосистеми України шляхом вивчення художньо-літературних творів Олени Федіної.

Вже незабаром книжки в універсальному дизайні буде передано спеціалізованому закладу освіти у м. Дніпро. Дякуємо за турботу КЗВО «ДАНО» ДОР в особі ректора, проф. Віктора Сиченка та авторці проєкту – Олені Федіній.

Вітаємо колегу, зичимо натхнення та подальшої реалізації цікавих проєктів!

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я