Регіональні новини ДОО НСПУ

0

Як відомо, 2024 рік став ювілейним для ДООНСПУ. Серед міських осередків Дніпропетровської письменницької організації одним із найактивніших є Кам’янський осередок. Воно й не дивно! Адже сьогодні у м. Кам’янському Дніпропетровської області проживають 8 дійсних членів ДООНСПУ, двоє з них – Євгенія Яворська та Марія Дружко – активні представниці правління нашої організації та координаторки «Кабінету молодого автора» і відомої Всеукраїнської мистецької спільноти «VivArt».

Отож, наші активні кам’янчанки разом зі своїми пернатими колегами-ВівАртівцями зібралися наживо дружнім колом привітати одне одного з Міжнародним Днем письменника.

Під час святкової зустрічі лунали не лише чудові весняні вірші та свіжі прозові мініатюри, а й завзято обговорювалися ювілейні події ДООНСПУ, адже, як каже Марія Дружко: «Справжній письменник – це не тільки володар членського квитка, а ще й активний учасник спілчанського життя і спільної громадської роботи письменницької організації».

За словами Євгенії Яворської, «Кам’янське – це не сіра промислова зона, як вважає дехто. Наше місто завдяки активним талановитим мешканцям (письменникам, художникам, фотографам, музикантам) має неповторну творчу ауру! Отож кам’янчани радо долучаться до святкування ювілею ДООНСПУ».

Учасники зустрічі підтримали своїх координаторок. А  байкарка Олена Федіна, яка нещодавно поповнила лави ДООНСПУ, навіть запропонувала кілька ідей щодо святкувань.

І ми вітаємо наших талановитих земляків із професійним святом. Бажаємо натхнення та наснаги для реалізації всіх творчих ідей і планів!

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я