Створено громадську організацію «Рух за Україну в НАТО»

0

19 вересня рішенням установчих зборів було утворено громадську організацію «Рух за Україну в НАТО». Очолив новостворену організацію перший президент України Леонід Кравчук. 

Головна мета діяльності громадської організації полягає у сприянні реалізації державою євроатлантичного інтеграційного курсу, насамперед покликаного забезпечити набуття Україною членства в НАТО.

«Сьогодні Україна фактично наодинці чинить збройний опір російській агресії, сплачуючи ціну свободи і безпеки вільного цивілізованого світу життями і стражданнями українських воїнів та цивільних громадян», – наголосив Л. Кравчук. Тому активісти намагатимуться спонукати і лідерів держав самого альянсу не відкладати рішення і щодо прийняття України в НАТО.

В установчому з’їзді брали активну участь і члени Національної спілки письменників України, зокрема під час засідання виступив голова НСПУ Михайло Сидоржевський, якого обрано до складу правління новоствореної громадської організації.

У приміщенні Будинку письменників відбувалися робочі засідання громадської організації «Рух за Україну в НАТО». Чергові засідання також відбуватимуться в Будинку письменників.

Прес-центр НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я