У Дрогобичі відбулася літературна зустріч з Юрієм Іздриком

0

Вірші, література та повний зал молоді, охочих занурюватись в українську поезію. Така затишна та камерна атмосфера панували в одній із дрогобицьких кнайп «26 і кава».

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Сюди приїхав поет, публіцист Юрій Іздрик, щоби зустрітись зі своїми читачами та читачками, відрефлексувати на тему війни та поговорити про те, яку роль відіграє поезія в час суспільно політичних змін.

Організаторами зустрічі приїзду відомого українського поета стали дрогобицькі ресторатори кав’ярні «26 і кава» — Юлія та Роман, які вирішили поєднути у своєму просторі не лише гастрономічну складову, але й літературну.

Понад годину всі присутні мали можливість послухати вірші Юрія Іздрика, які він читав із різних поетичних збірок, написаних у різний творчий період поета. Окрім того, після насиченої творчої зустрічі, відбулась дискусія, глядачі змогли у більш неформальній  атмосфері поспілкуватися з улюбленим поетом. Розпочався вечір читанням відомого вірша Юрій Іздрика «Інший», який починається з рядків «Людині завжди потрібен інший».

На зустрічі були також присутні українські військові ЗСУ, які зараз проходять навчання на одному з полігонів та вже декілька днів відправляться на лінію фронту. За їхніми словами, вірші Юрія Іздрика  — саме такі, які зараз необхідні кожному, хто потребує внутрішньо реабілітації.

Під час поетичного вечора, кожен охочий міг пожертвувати кошти на ЗСУ в скриньку, яка знаходиться на закладі «26 і кава», що у Дрогобичі.

Підготував Володимир Піняжко, 

leopolis.news

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я