Під час «Форуму видавців» у Львові презентують нову збірку поезій «Крилаті риби» Дарини Попіль

0

Під час «Форуму видавців» у Львові презентують нову збірку поезій «Крилаті риби» Дарини Попіль.

Про це повідомляє «Форум видавців».

У неділю, 19 вересня, під час «28 BookForum» у місті відбудеться презентація книжки «Крилаті риби» – другого спільного літературно-мистецького проєкту поетки Дарини Попіль та художниці Софії Філіпчук.

Перша книга творчого тандему «Сезони сн(л)ів» була видана у 2017 році та презентована на 24-ому львівському «Форумі видавців». 

«Вірші, що ввійшли до нової збірки Дарини Попіль, народилися у різних містах та країнах. З-поміж іншого, авторка акцентує увагу на дивній та непростій емігрантській долі, її викликах, досвіді, пригодах, у яких вона, наче та крилата риба, літаючи-мандруючи, балансує поміж життям в Україні, Польщі та Німеччині» – ідеться у повідомленні.

Презентація книги, яка видана львівським видавництвом «Свічадо», відбудеться в приміщенні Наукової бібліотеки ЛНУ ім. Івана Франка, що на вул. Драгоманова, 5. Подія пройде у форматі поетично-музичних читань та дискусії про сучасну емігрантську поезію.

Окрім Дарини Попіль та Софії Філіпчук, участь у презентації книги візьмуть й Марія Кривенко, Мирослав Трофимук-молодший. Модератор зустрічі – Богдан Тихолоз.

Також у межах книжкового ярмарку, 17 вересня, на стенді (№ 201) видавництва «Свічадо» відбудеться автограф-сесія та знайомство з читачами за участю авторки збірки.

Джерело: varianty.lviv.ua.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я