Василь Чернявський запрошує на книжковий концерт «ДРАМАТИЧНІ КОМІКСИ»

0

6 березня о 14:00 у книгарні «Сяйво книги» відбудеться творчий вечір письменника, композитора, актора, шоумена, сценариста, телеведучого, учасника Молодіжної літературної платформи «Кабінет молодого автора НСПУ» Василя Чернявського (Васі ЧЕ).

Василь Чернявський працює в музично-театральних жанрах, які сам і вигадав: комедіпоп і трагедірок. Абсурд, наїв і позитив – сфера життєдіяльності, творчості та інших трюків Василя Чернявського. Випускник Криворізького музичного училища (2004) та Київського національного університету театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого (2009). Автор книг «Ловець слів» (2013), «Пляжний наглядач» (2016) і «Драматичні комікси та Дивні казки» (2019). Ведучий та автор театральних і телевізійних проєктів: «Музорубка» та «Музобійка», «Театр одного казкаря», «Топ-ляп», «Голодний дегустатор», «Репортаж-шарж» та «Експерти з народу».
 
Кількість історій, які цей дивак так легко вигадує і розігрує сам із собою, іноді б’є всі рекорди. Тож, якщо ви давно мріяли опинитись у письменницькій лабораторії, яка протягом години перетворюється на театр одного автора, і поговорити, ну, майже про все, що вас турбує, на сторінках нової книжки, яка створюється он-лайн перед вами, – тоді вам неодмінно варто завітати на цей інтерактивний вечір чудернацьких перформансів і несподіваних розіграшів.
 
Адреса: Київ, вул. Велика Васильківська вулиця, 6, книгарня «Сяйво книги».

«Кабінет молодого автора НСПУ»
 
 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я