Видавництво оголосило про новий наклад збірки загиблого поета Максима Кривцова

0

Видавництво «Наш Формат» оголосило про новий наклад збірки «Вірші з бійниці» загиблого напередодні військового і поета Максима Кривцова та повідомило, що кошти передаватиме родині полеглого поета й на книжкові проєкти для військових. Про це повідомили на фейсбук-сторінці видавництва.

У видавництві розповіли, що всі кошти від продажу теперішнього та майбутніх накладів збірки порівну перераховуватимуть родині Максима Кривцова та громадській організації «Реформація» на просвітницькі книжкові проєкти для військових.

Окрім того, у видавництві зазначили, що всі витрати, пов’язані з друком і розповсюдженням видання, «Наш Формат» оплачуватиме власним коштом.

 «Ми дуже хотіли, щоб читач побачив не тільки військового поета, а й митця з тонкою душевною конструкцією і поглядом художника. Тому разом обрали для книжки плівкові фото, які Макс робив протягом останніх років. Він хотів відкритися читачеві і взаємодіяти з ним, тож написав про себе так, ніби це анкета в тіндері. А ще придумав додати в книжці сторінки, де читач намалює його вірша чи напише свого. Він дуже хотів видати збірку і боявся, що може не встигнути зробити це за життя. А коли книжка вже була в друкарні, ділився з редакцією ідеями наступних збірок», — розповіли у видавництві.

За словами виконавчої директорки «Нашого Формату» Анастасії Нікітіни, наклад книжки становив 1500 примірників, її отримали з друку 22 грудня. Близько 400 примірників видавництво відправило передзамовникам, а решту накладу придбали після новини про загибель Максима Кривцова. Вона повідомила, що другий наклад збірки очікують у середині лютого.

Анастасія Нікітіна зазначила, що кошти від продажу збірки спрямують родині та на книжкові ініціативи для військови на знак вдячності, пам’яті та шани до Максима Кривцова і справ його життя.

Передзамовити книжку можна за посиланням.

Як повідомлялося, Максим «Далі» Кривцов загинув 7 січня.

Читайте також: Максим Кривцов: Я мав жахливу мрію – ходити по Києву з автоматом

Чільне фото: Наш Формат/фейсбук Максима Кривцова

сhytomo.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я