Зеленська: «Бути пацифістом, коли на вас несеться вбивця зі зброєю, – це останнє рішення у вашому житті»

0

Перша леді Олена Зеленська розповіла, що вона думає про позицію деяких європейських пацифістів, які вважають постачання зброї Україні затягуванням війни.

Так, вона наголосила, що загарбник, як і ґвалтівник, ніколи не спиниться, якщо йому піддаватися. Він піде далі.

Про це дружина президента розповіла в інтерв’ю італійському виданню «Corriere della Sera», повідомили в пресслужбі глави держави.

«Бути пацифістом, коли на вас несеться вбивця зі зброєю, – це останнє рішення у вашому житті», – заявила Зеленська.

«Просто уявіть, що це у вашу країну, у чарівний Мілан чи в Неаполь, вдерлися російські загарбники. Що вони окупували околиці Рима, вбили мешканців передмість. Їхні ракети щодня прилітають у житлові будинки Болоньї. І потім звідти дістають бездиханних дітей. І в цей час хтось каже: «Складіть зброю, не чиніть спротиву! Спробуйте поговорити з тим, хто щойно вбив ваших батьків бомбою, чи замінував школу ваших дітей«, – розповіла перша леді України. 

Вона зауважила, що, спиняючи нині навалу, українці спиняють її не тільки щодо себе, а й для Європи.

«Ви повинні розуміти важливу річ: загарбник, як і ґвалтівник, ніколи не спиниться, якщо йому піддаватися. Він піде далі. І хто знає, чи не дійде він до вас? Я б цього не хотіла. Спиняючи нині навалу, українці спиняють її не тільки щодо себе, а й щодо Європи», – додала дружина президента.

Нагадаємо, напередодні радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що єдина угода, яку може зафіксувати Україна з Росією, – виведення військ, відмова Москви від територіальних претензій, визнання збитків, компенсації українцям.

Фото: Instagram Олени Зеленської

tsn.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я