Познайомте слухачів зі своєю музикою: унікальна можливість для молодих талантів

0

Молодим музикантам часто доводиться шукати способи просування своєї творчості, які б не вимагали великих фінансових затрат. Звісно, соціальні мережі значно полегшили цей процес. Але якщо ви шукаєте надійний і безплатний канал для популяризації своєї музики, то у вас з’явилась унікальна можливість.

Нещодавно міжнародний культурний портал «Експеримент» створив спеціальний розділ – «Нова українська музика». Тепер молоді таланти можуть поділитися своєю творчістю з аудиторією, не тільки в Україні, а й за її межами.

Якщо ви готові представити свої нові музичні матеріали – сингли, альбоми або кліпи – надсилайте свої пресрелізи редакторам порталу «Експеримент» на адресу електронної пошти mo.eksperiment@gmail.com. Публікуватися можуть не лише нові, але й уже давно відомі автори та колективи.

Важливо: до публікації не приймаються твори, які містять ненормативну лексику.

Ось, що має містити ваш пресреліз:

  • інформацію про ваш музичний твір: назва, жанр, короткий опис;
  • представлення себе як автора: ваше ім’я чи назва гурту, біографія;
  • якісну горизонтальну фотографію (мінімум 770 пікселів по горизонталі), яка найкраще зображатиме ваш стиль та індивідуальність;
  • посилання на онлайн ресурси, де можна прослуховувати вашу музику (Youtube / Soundcloud / Bandcamp).

Команда порталу «Експеримент» зацікавлена у просуванні української культури в мережі та впевнена, що ваша творчість ідеально впишеться в цю місію. Автори проєкту завжди раді допомагати молодим українським музикантам безплатно! Ознайомитись із творами виконавців, які вже долучились до даного проєкту можна за посиланням https://md-eksperiment.org/category/nova-ukrayinska-muzika.

Ваша музика заслуговує на слухачів, а портал «Експеримент» допоможе вам зробити перший крок до успіху. Бажаємо вам натхнення та широкої доброзичливої аудиторії!

Портал «Експеримент»

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я