Приміщення для Миколаївської ОО НСПУ

0

Віра Марущак, голова Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України, звернулася до голови облради з проханням посприяти пошуку приміщення для розміщення спілки. Будівля, в якій до цього часу вона розміщувалась, визнана аварійною. 

Неприбуткова організація не в змозі дозволити собі орендувати офіс за комерційною вартістю. Голова Миколаївської обласної ради дала доручення підготувати відповідні листи на адресу Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївського міського голови та керівництва Регіонального відділення фонду держмайна з проханням надати допомогу у вирішенні питання.

Під час зустрічі з Вірою Марущак голова Миколаївської обласної ради запропонувала організувати, в рамках святкування ювілею організації, презентацію-круглий стіл. Захід матиме на меті ознайомлення з діяльністю Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України, творчими доробками її членів. Зустріч має відбутися за участі представників депутатського корпусу Миколаївської обласної ради. Вікторія Москаленко подякувала Вірі Марущак за її книги.

«Ваші книжки із задоволенням приймали діти Калинівської громади Вітовського району. Всі екземпляри роздано. Я дуже Вам вдячна за це»,- зазначила голова обласної ради.

В ході зустрічі Вікторія Москаленко та Віра Марущак обговорили перспективи співробітництва у напрямку створення у Миколаєві осередку справжнього українства — «Українського дому». За задумом організаторів це має бути центр, де розміщуватимуться просвітницькі і громадські організації.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я