Секретаріат Національної спілки письменників України вітає письменницьку громаду із Днем Гідності та Свободи!

0

Шановне письменницьке товариство!

21 листопада – знаковий для всіх нас День, затверджений на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Ці визначні події в новітній вітчизняній історії кардинально змінили розвиток нашої держави і засвідчили непохитну волю українського народу, неодноразово продемонстровану впродовж століть виборювання незалежності: прагнення свободи і бажання жити в демократичній державі.

Ми схиляємо чола в журбі та поминаємо всіх невинно убієнних українських громадян, усіх наших звитяжних героїв, які поклали власне життя на олтар свободи незалежної України. 

Наш споконвічний заклятий ворог – росія – нині намагається підкорити і знищити нас, українців, як європейську націю з величною історією та потужною культурою, націю, яка попри всі негаразди, призначені їй долею, чинить гідний опір ненажерному лютому російському агресору.

Жахлива війна, що точиться на нашій землі, розв’язана путінською росією, вже забрала тисячі життів українців, зруйнувала тисячі будинків, знищила сотні об’єктів української культурної спадщини, але не знищила нашу щиру українську душу і нашу непереборну віру в майбутню Перемогу над російським злом!

Тому в наших серцях закарбоване слово «ВІДПЛАТА». Справедлива відплата. Відплата за приниження, за катування, за вбивства, за пограбування, за брехню, за кричущу неповагу до людської честі та гідності з боку хижої жорсткої жалюгідної деструктивної росії. І цю відплату несуть російським загарбникам наші мужні звитяжні воїни, а також наші колеги – журналісти, які правдиво і вчасно висвітлюють усі найважливіші події цієї війни, при цьому часто ризикуючи власним життям і віддаючи його!

Україна стала на захист демократичних цінностей і є надійним щитом Європи і всієї європейської спільноти, а для росії стала як Дамоклів меч, її Божа кара.

Ця війна довела, що велич і богообраність, якими завжди хизувалася росія протягом своєї ганебної кровожерної історії, – це звичайний фейк, неправда.

Українці – миролюбна нація. Ми ніколи не зазіхали на свободу, честь і гідність, а також територіальну цілісність сусідніх країн, як завжди робила і робить це росія.

Тому тільки гуртом, спільними зусиллями, на полі бою та у затятому бою в інформаційному просторі ми можемо спинити і назавжди викорінити це загальне світове зло – «рашизм».

Завдяки неймовірній потужній підтримці всіх демократичних країн світу, яким не байдужа доля нашої держави, ми вже дев’ять місяців поспіль із гідністю боронимо свободу суверенної України. 

Ми, українці, зараз стали як криця, яку гартує війна!

Ми – як метал, який ніколи не заіржавіє!

Слава воякам ЗСУ!

Слава Україні!

Разом – до Перемоги!

Секретаріат НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я