У Чернівцях до 75-річчя Івасюка покажуть документальний фільм про нього

0

У Чернівцях до 75-річчя композитора Володимира Івасюка покажуть документальний фільм «Феномен Івасюка».

Про це у Фейсбуку повідомляє Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука, передає Укрінформ.

«Напередодні 75-річного ювілею геніального композитора сучасності Володимира Івасюка 3 березня о 18:00 у Центрі Миколайчука пропонуємо переглянути фільм «Феномен Івасюка», — йдеться у повідомленні.

Організатори показу зазначають, що автори фільму — актор, відеоблогер та засновник каналу «Загін кіноманів» Віталій Гордієнко та Станіслав Весельський.

«Документальне відео-есе яке знайомить з молодим, креативним та стильним музикантом Володею Івасюком, а також з його піснями, які у свій час змінили правила гри на музичній арені і досі звучать неперевершено», — додають організатори.

Вхід на показ фільму вільний.

Як повідомлялося, у Чернівцях до 75-річчя від дня народження Володимира Івасюка започаткують всеукраїнський музичний фестиваль-конкурс «Водограй».

Володимир Івасюк — видатний український композитор і поет, один із основоположників української естрадної музики. Народився 4 березня 1949 року. Автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох вистав. Герой України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка (1994, посмертно).

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я