У Дніпрі здобувачі знань зустрілись із молодими поетками

0

Напередодні Всесвітнього дня поезії до обласної бібліотеки для дітей завітали молоді поетки Сніжана Біла та Анна Щербак.

Зустріч пройшла в рамках Національного тижня читання поезії за сприяння Дніпропетровської обласної організації НСПУ. Адже Тиждень – це відкриття нових імен у літературі, вшанування митців, спілкування читачів з авторами.

На поетичний захід зібралися шанувальники поезії, здобувачі знань школи №67.

Поезія Анни Щербак акумулює свій біль і горе від війни, така пронизлива, щемка до сліз за рідний Харків, за вбитих друзів, сусідів, знайомих.

Поезія Сніжани Білої приваблює своїм непересічним ліризмом, вливається в душу, як пісня, світиться своїми барвами ніжно та розмаїто. Вочевидь творчість поетки – це нове явище в українській літературі, якому слід радіти. Її поезія – наче ковток свіжого повітря – сучасна, справжня, зворушлива, мелодійна та глибоко патріотична.

Гості поетичного вечора насолоджувалися поезією талановитих авторок і щедро нагороджували їх оплесками. Учасники були задоволені теплою та затишною атмосферою бібліотечного заходу.

Творча зустріч-знайомство з письменницями завершилась. Впевнені, що спогади про незабутній захід, зустріч зі Сніжаною Білою та Анною Щербак надовго залишить в серцях присутніх тепло і радість від спілкування, бажання читати не тільки твори цих авторок, а й дізнатись про творчість інших сучасних поетів та поеток усієї України, насолодитись ніжними й мелодійними або твердими й чіткими рядками творів сучасних митців.

Тетяна Дороніна

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я