Вірші та кава: у Краматорську відбувся перший за понад два роки вечір поезії

0

Кажуть, що як було, вже ніколи не буде. А втім краматорці сподіваються — усе буде добре, просто по-новому. Промінці цієї надії засяяли у Краматорську вчора, — у місті відбувся перший за понад два роки вечір поезії.

Радісні обличчя, бо справді приємно було бачити друзів, знайомих та незнайомих людей, які зібралися разом у прифронтовому місті. Обличчя серйозні, адже багато слів, що звучали вчора, торкалися війни. Але й усміхнені теж, — лунали вірші про кохання та навіть авторська гумореска.

test
test

Попри війну у місті відновлюються активності, на які у краматорців є попит. Це насамперед культурні події, коли можна вийти в люди, поспілкуватися наживо.

Тиждень тому у приміщенні, яке зараз використовує Фонд розвитку громади (і адресу якого ми не повідомляємо з міркувань безпеки) відбувся концерт австралійського виконавця. А вчора понад 30 краматорців від шкільного до пенсійного віку прийшли послухати й почитати вірші, та й просто поспілкуватися.

Вечір поезії тривав понад дві години. Було помітно, що люди скучили за живим спілкуванням та приємними емоціями.

test
test
test

Нагадаємо, з кінця грудня 2014-го до літа 2021-го року вечори поезії відбувалися на Вільній Хаті кілька разів на рік. Незмінними ведучими майже усіх цих заходів були Максим Ходушко та Артем Морозов. У червні 2021-го відбулася презентація поетичної збірки «Розквітла вільха», що стала результатом кількох років поетичних зустрічей.

Фото — Фонд розвитку громади.

Джерело: КраматорскПост

hi.dn.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я