Презентація книги Марії Морозенко «Храм душі»

0

У бібліотеці ім. Миколи Руденка відбулась зустріч з українською письменницею та громадською діячкою, головою Київської міської спілки письменників України, володаркою численних літературних премій – Марією Морозенко, яку нещодавно нагороджено медаллю «За жертовність і любов до України».

Користувачі бібліотек Дарниці вже не вперше мали нагоду поспілкуватись із цією авторкою, вони добре знають її творчість, однак, для більшості присутніх ця зустріч стала нагодою не тільки ближче познайомитися з письменницею, а й стати учасниками презентації її нової книги – поетичної збірки «Храм душі».

Під час презентації пані Марія розповіла про те, що надихає її творити під час війни, про особистий досвід виживання в складних умовах, про волонтерську діяльність – приготування щонедільних домашніх обідів для захисників, які лікуються у Печерському військовому шпиталі.

А ще вона декламувала світлі й добрі вірші з нової книжки, в яких втілила свої думки про світ і про людей у світі, про почуття до світу, до рідних та близьких. Крім цікавого спілкування, усі охочі мали змогу взяти участь у автограф-сесії письменниці. А на згадку всім присутнім залишились незабутні враження, позитивні емоції та яскраві світлини на пам’ять.

cbsdarniza.kiev.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я